måndag, september 18, 2006

Bye, bye framtid, vi ses om fyra år igen! Jag och Sandra har kommit fram till att du finns det bara en sak att göra: hoppa på en Greenpeace-båt och hålla sig borta från Sverige i fyra år. Går klart gymnasiet, sen sticker jag. Tänker fan inte bo här och bli skuldsatt för livet. Glöm det! Men jag håller med Emma om att Maria Wetterstrand var så jävla bra igår! "Nu kommer vi vara som en blåslampa i arslet på dem!" Miljöpartiet gick upp iaf, och mer uppåt ska det gå i nästa val!
Jag, Lukas och Elin hade för övrig första Grön Ungdoms-mötet igår. Det känns skitbra! Vi har såna jävla planer så det är fan inte sant! Först ska vi skaffa lokal (helst en gammal lägenhet som vi inreder i 70-talsstil), sen ska vi starta upp ordentligt med trivselkvällar, HBT-kampanjer, skriva artiklar för skoltidningen och Avesta Tidningen (Elin har ju en fot inne där), skapa debatter i kommunen och anordna demonstrationer. Det kommer bli så jääävla bra! På onsdag så blir det första mötet med övriga säkra medlemmar. Sen rullar det på. Mp i Avesta har sparat pengar i 4 år för att vi ska kunna starta upp vårat ungdomsförbund, så nu jävlar kör vi för allt vad vi är värda!
Det som känns bäst är att nästa år har vi chansen att nästan fördubbla MPs siffra i valet dessutom med alla ännu inte röstberättigade ungdomar som då kan slå ett slag för vår miljö! :D

2 Comments:

Blogger Emelie said...

FAN VA BALLT! Kör på för fan!

18/9/06 18:54  
Blogger Emma said...

det var peppande!

18/9/06 22:08  

Skicka en kommentar

<< Home